Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vigyázz! Légy készen! Menekülj
  2007-04-03 15:14:58, kedd
 
   
  Vigyázz! Légy készen! Menekülj!

A közös imára történő meghívásomra az alábbi választ kaptam egy amerikai barátomtól:

,,Köszönöm a meghívást. Itt majd imádkozom veletek.
Ha jól sikerül az itteni bandának, reggel 4 órakor kezdődik Irán bombázása.
Áldás és békesség,
Tom"

Miután egyértelmű, hogy nem valami egyéni sérelemből levont következtetés, hogy a politikusok (ennek következtében az újságírók) gátlástalanul hazudnak, hanem a Legfőbb Ügyészség ezt hivatalosan is elismerte, nyilvánvaló, hogy ez a hír nyugtalanná tett.

A hazugsággal az a baj, hogy egy idő után lelepleződik. Újabban ez az idő egyre rövidül.
Az iraki terrortámadás indoklásaként elkövetett Bush hazugság hivatalos és nyilvános beismeréséig két évnek kellett eltelnie.
Gyurcsány hazugsága fél évig sem maradt titokban.
A Bush-hazugság okozta sokk most vált annyira erőssé az Egyesült Államok közéletében, hogy már az elnök hívei is menekülnek a sűlyedő hajóról.
Gyurcsány hazugsága nem nemzetközi jelentőségű, ,,csak" hazaárulás, viszont - ahogyan Kovács László elvtárs mondja - ,,kohezionált", vagyis a hatalmat gyakorló kormányzó és ellenzéki pártok közös akarata szerinti. Csak akkor lenne ,,hivatalos" az Igazság Órája Magyarországon, ha Lendvai Ildikó vagy Kövér László fog besokallni a hazugságtól, és kitálal a nyilvánosság előtt.
Nem várjuk meg, elvtársurak és elvtársnő-nagyságák!


,,Immár Bush fő kampánystratégája is elvesztette bizalmát az elnökben.
Az elnöknek - mondta Dowd - szembe kell néznie azzal, hogy az amerikaiak egyre inkább kiábrándulnak az iraki háborúból." [1]

Bush következetes ember: hazugságával saját hazáját egy erkölcsi és katonai vereségbe sodorta, természetes módon nem tétovázik egy másik országot (most Nagy-Britanniát) ugyanezzel az eszközzel, ugyanilyen katasztrófahelyzetbe hozni.
,,George Bush Camp Davidben kijelentette: súlyos problémáról van szó, mivel iraki felségvizeken vették őrizetbe a brit haditengerészeket." [2]
Ezzel szemben ugyanis:
,,Mostanra mind a tizenöt brit tengerész és tengerészgyalogos ... a nyilvánosság előtt beismerte a határsértés tényét." [3]

A csatlósok - természetesen - továbbviszik a hazugságot és még rá is tesznek egy lapáttal: nyilt fenyegetésig merészkednek:
,,az Európai Unió megfelelő módon válaszban fogja részesíteni Iránt, ha nem engedi szabadon a brit tengerészeket." (Frank-Walter Steinmeier, német külügyminiszter)
Javier Solana: ,,ha Irán nem érti meg, hogy nem csupán brit-iráni vitáról van szó, akkor most majd meg kell vele ezt értetni, tehát azt, hogy Nagy-Britannia nincs egyedül, mögötte keményen és egységesen felsorakozott az egész Európai Unió." [4]
,,Angela Merkel, az Európai Unió soros elnöke a jeruzsálemi Héber Egyetemen mondott beszédében hangsúlyozta, hogy Nagy-Britannia az európai közösség teljes szolidaritását élvezi az ügyben." [5]

Amikor egy hazugság elkezdi ,,hódítását", egy idő után már nem az, hanem annak következményei kerülnek a középpontba. Az soha nem volt kérdés (nyilvánvalóan azért, mert nem igaz), hogy az Iráni Forradalmi Gárda fegyveresei hogyan ejthették fogságba iraki felségvizeken a 15 brit katonát, úgy, hogy az általuk elkövetett határsértésről sem akkor, sem azóta nem esik szó.
Nem lehet engedni, hogy az igazság megzavarjon egy jól kitervelt folymatot, még akkor sem (akkor különösen nem), ha az hazugságra épült - úgy-e, Elvtársurak és Elvtársnő-asszonyságok?

Most tehát az a kérdés, hogy a békehirdetésben mekkora a hazugságtartalom.
,,A britek egyelőre úgy vélik: bármi történjék is, nem lesz fegyveres összecsapás a dologból.
Szinte minden elemző kizárja, hogy a szavak háborújából tényleges katonai akció szülessen. A tervezett szankciók legalább annyira árthatnak a brit, mint az iráni félnek,
Egy ilyen lépést a jelek szerint most Washington sem támogatna." - írja a radio.hu [6] címében az ezzel ellentétes hírt közölve: ,,Már amerikai repülőgép-hordozók Irán partjainál! - A túszügy lesz az ok a háborúra? "

Az a veszélyes, hogy a háború lehetőségét csak egyelőre zárják ki:
,,A Fehér Ház helyettes szóvivője azt mondta: Tony Blair megtette a maga kommentárjait és az Egyesült Államok támogatja ezeket az állásfoglalásokat. Kérdésre válaszolva, hogy vajon a válság közelebb került-e egy egyfajta konfrontációhoz vagy esetleges fegyveres konfliktus kirobbanásához, a szóvivő azt mondta: ennek Washington egyelőre nem látja jelét. " [7]




Ugyanakkor két megjegyzés a sorok között üzen:
,,további fejlemény csak kedd után várható, mert Iránban most ünneplik a perzsa újévet." (Margaret Beckett brit külügyminiszter kijelentése az előző cikkben)
,,Van esély arra, hogy a következő napokban és hetekben megoldódjon az elfogott brit tengerészek problémája és arra is van lehetőség, hogy megoldást találjunk az iráni atomprogram okozta nézeteltérésekre - ezt Javier Solana, az Európai Parlament külpolitikai vitájában mondta, megerősítve Merkel-t, és azt, hogy az unió elfogadhatatlannak tartja a brit katonák fogva tartását. (,,Már amerikai repülőgép-hordozók Irán partjainál!" - a cikk adatait ld. 6. lj.)

Ezek a kijelentések a hazugság rejtjelezett üzenetei: kedd után - mondja szombaton -, minden Iránnal kapcsolatos probléma megoldódik. Irán ,,érthetetlen módon" makacskodik az igazság birtokában ( ,,A jogi helyzet ebben az esetben nem tűnik olyan biztosnak, mint ahogy ezt a brit kormány sugalmazza" - vélte a bécsi újság. - A Der Standardról van szó az ,,Irán kivár a túszdrámában" c. cikkben - adatok ld. 3. lj.).

A probléma megoldása tehát azt jelenti, amit amerikai barátom írt: ,,Ha jól sikerül az itteni bandának, 4 órakor reggel kezdődik Irán bombázása."

Ha ,,jól sikerül annak a bandának", akkor az EU tagjaként nagyon súlyos helyzetbe kerülünk, mivel a hazugságra épülő világterrorizmus kengyeltartójaként nemcsak Afganisztánban és Irakban, hanem Iránban is az önvédelem igazsága ellen fognak magyar katonák harcolni.
Ez harc lesz a végső! És számunkra - ennek a rendszernek a szenvedhetetlen igája alatt maradva - csak vesztesen végződhet.

Aki most a bal- és jobboldal acsarkodásába kapaszkodva látszatmegoldást szorgalmaz, vagy nagyon ostoba, vagy szándékosan árulja el a Nemzet érdekeit.
Hagyjátok már abba végre a csak kormánybuktatás szajkózását! Nyíljon már ki a szemetek: végveszélyben vagyunk, amiből csak a jelenlegi (minden parlamenti pártjával és azok ,,háztalan" csicskásaival együtt) hazug rendszer azonnali megbuktatásával menekülhetünk!
Ez a menekülés csak a párt-megosztottság felszámolásával, a Szent Korona Szolgálatában való egységünk felismerésével fog sikerülni!

Ehhez adja nekünk mindannyiunk által érezhetően a Magyarok Istene az erő, a megvilágosodás és a kitartás kegyelmét!

Kelt Szegeden, 2004. április 3-án 2 óra 30-kor.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona szolgálója




--------------------------------------------------------------------------------


[1] Egyre többen hátrálnak ki Bush mögül - radio.hu Járai Judit (Washington) 2007. április 2., hétfő 11:27

[2] Bush és Merkel is a brit katonák azonnali elengedését követelte - radio.hu 2007. április 1., vasárnap 13:45

[3] Irán kivár a túszdrámában - A színfalak mögött London és Teherán már tárgyal a fogva tartott brit tengerészgyalogosok sorsáról - Népszabadság R. Hahn Veronika 2007. április 3.

[4] Egységes európai kiállás London mellett - radio.hu Zentai Péter (Bréma), Járai Judit (Washington), MR 2007. március 31., szombat 12:05

[5] Bush és Merkel is a brit katonák azonnali elengedését követelte - radio.hu 2007. április 1., vasárnap 13:45

[6] Már amerikai repülőgép-hordozók Irán partjainál! - A túszügy lesz az ok a háborúra? - Keleti Miklós (Brüsszel), Király István Dániel, Tóth Vali (London), MR 2007. március 29., csütörtök 12:47

[7] Egységes európai kiállás London mellett - radio.hu Zentai Péter (Bréma), Járai Judit (Washington), MR 2007. március 31., szombat 12:05
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hazugságtartalom, nézeteltérésekre, világterrorizmus, látszatmegoldást, külügyminiszter, megbuktatásával, konfrontációhoz, kormánybuktatás, felszámolásával, békehirdetésben, szenvedhetetlen, kirobbanásához, afganisztánban, következményei, szolidaritását, határsértésről, magyarországon, felismerésével, megvilágosodás, felségvizeken, következtében, gátlástalanul, nyilvánvalóan, felsorakozott, következtetés, természetesen, acsarkodásába, menekülhetünk, csicskásaival, megosztottság, szolgálatában, kommentárjait, terrortámadás, végveszélyben, kiábrándulnak, tengerészeket, közös imára, alábbi választ, amerikai barátomtól, itteni bandának, iraki terrortámadás, elnök hívei, sűlyedő hajóról, hatalmat gyakorló, nyilvánosság előtt, amerikaiak egyre, iraki háborúból, másik országot, brit haditengerészeket, tizenöt brit, határsértés tényét, csatlósok –, Legfőbb Ügyészség, Egyesült Államok, Kovács László, Igazság Órája Magyarországon, Lendvai Ildikó, Kövér László, Immár Bush, George Bush Camp Davidben, Európai Unió, Frank-Walter Steinmeier, Javier Solana, Angela Merkel, Héber Egyetemen, Iráni Forradalmi Gárda, Fehér Ház, Tony Blair, Margaret Beckett, Európai Parlament, Szent Korona Szolgálatában, Magyarok Istene, Kelt Szegeden, Halász József, Szent Korona, Járai Judit, Népszabadság, Hahn Veronika, Zentai Péter, Keleti Miklós, Király István Dániel, Tóth Vali,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amit átélünk,  Bella István: Zsoltár  Emberként automatikusan értéke...  Föld napja április 22  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Emberként automatikusan értéke...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Vannak arcok  Irgalom és ítélet  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Facebookon kaptam  A fák lelke  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Bella István: Zsoltár  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Vannak arcok  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  A Föld napja  Az udvariasság alapja: önismer...  Kellemes esti időtöltést  Pillangó  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Maradék idő  Jó éjt  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Emberként automatikusan értéke...  György napra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS! 
Bejegyzés Címkék
közös imára, alábbi választ, amerikai barátomtól, itteni bandának, iraki terrortámadás, elnök hívei, sűlyedő hajóról, hatalmat gyakorló, nyilvánosság előtt, amerikaiak egyre, iraki háborúból, másik országot, brit haditengerészeket, tizenöt brit, határsértés tényét, csatlósok &#8211, brit tengerészeket, egész Európai, jeruzsálemi Héber, európai közösség, hazugság elkezdi, általuk elkövetett, igazság megzavarjon, hazugságra épült, békehirdetésben mekkora, britek egyelőre, szavak háborújából, tervezett szankciók, iráni félnek, ilyen lépést, jelek szerint, ezzel ellentétes, túszügy lesz, háború lehetőségét, maga kommentárjait, válság közelebb, egyfajta konfrontációhoz, sorok között, perzsa újévet, előző cikkben, következő napokban, elfogott brit, iráni atomprogram, brit katonák, cikk adatait, hazugság rejtjelezett, igazság birtokában, jogi helyzet, brit kormány, bécsi újság, probléma megoldása, hazugságra épülő, önvédelem igazsága, szenvedhetetlen igája, csak kormánybuktatás, menekülés csak, kitartás kegyelmét, krisztusi örök, színfalak mögött, fogva tartott, hazugságtartalom, nézeteltérésekre, világterrorizmus, látszatmegoldást, külügyminiszter, megbuktatásával, konfrontációhoz, kormánybuktatás, felszámolásával, békehirdetésben, szenvedhetetlen, kirobbanásához, afganisztánban, következményei, szolidaritását, határsértésről, magyarországon, felismerésével, megvilágosodás, felségvizeken, következtében, gátlástalanul, nyilvánvalóan, felsorakozott, következtetés, természetesen, acsarkodásába, menekülhetünk, csicskásaival, megosztottság, szolgálatában, kommentárjait, terrortámadás, végveszélyben, kiábrándulnak, tengerészeket, indoklásaként, hangsúlyozta, beismeréséig, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1484
  • e Hét: 6992
  • e Hónap: 15596
  • e Év: 51537
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.